Hjälpande Händer © 2011privacy policys of Use

 

 

 

Sterbhus i Stockholm AB

 

Vi köper och tömmer dödsbo, sterbhus vindar och källare

När man mist nära och kära har man otroligt mycket att stå i förutom sorgen och saknaden.

Många frågar oss hur det rent praktiskt fungerar vid tömningar av dödsbo, sterbhus, vindar och källare och hur vi värderar.

 

Oftast börja ett kundsamarbete med att vi kommer och gör en besiktning av dödsbo eller lokalen. Här går man igenom vilka värden som eventuellt finns i bohaget Samtidigt görs en beräkning på hur lång tid man tror att tömningen och eventuellt städningen kommer att ta och ger ett pris.Här bestämmer man även vilket datum det måste vara tomt och hur man löser med nycklar och besiktning (vid städning)

Om kunden anlitar oss för att flytta till annat boende kan rut avdrag göras på städdelen. 5% av vår vinst går alltid till välgörande ändamål som kunden bestämmer.

Vi har stor erfarenhet av dessa uppdrag samt lägger stor vikt vid ett värdigt mottagande samt naturligtvis tystnadsplikt av allt i och runt dödsboet. Ring eller maila oss för en första kontakt så garanterar vi att ni ska bli helt nöjda med resultatet och ni känner att ni kan lägga focus på allt annat som rör dödsboet..

Vår målsättning är att det som kan återanvändas eller komma andra till glädje ska så göra,  vi samarbetar med många olika inrättningar där delar från bohaget kan komma till nytta.

Om du som kund önskar att en speciell organisation ska få ett bidrag efter avslutad affär, går detta självklart att ordna.

Kontakta oss på följande sätt:

08-6494000

kontakt@hjalpandehander.se

556868-0457

Vi innehar F-skatt Vi är momsregistrerade

Svenskasajter.com

Svenska Links

 

 

 

 

 

Vi skänker 5 % av företagets vinst till välgörenhet, dock minst 100 kr per uppdrag och ni bestämmer vem vi ska ge pengarna. Detta gäller vid tömning av dödsbon!